Autor Wątek: Dłuta - KSEIBI - opinie  (Przeczytany 882 razy)

ferni1983

  • Gość
Dłuta - KSEIBI - opinie
« dnia: 2019-03-30 | 11:04:25 »
Wątek o wymianie doświadczeń pracy dłutami KSEIBI
« Ostatnia zmiana: 2019-03-30 | 12:02:23 wysłana przez ferni1983 »

Offline KolA

  • Administrator
  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 4005
Odp: Dłuta - KSEIBI - opinie
« Odpowiedź #1 dnia: 2019-03-30 | 11:08:26 »
Wątek o wymianie doświadczeń pracy dłutami NAREX

Tytuł i treść nie idą w parze. Poza tym bez sensu takie puste wątki. Masz coś do potwierdzenia na ten temat to nie krępuj się :)
« Ostatnia zmiana: 2019-03-30 | 11:09:57 wysłana przez KolA »
POPIERAM LGBT
Liquor, Guns, Bacon & Tits

Offline VelYoda

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 3233
  • Aquila Haliaeetus Poloniae
Odp: Dłuta - KSEIBI - opinie
« Odpowiedź #2 dnia: 2019-03-30 | 11:15:16 »
Fabryka w Chinach, chcesz kupić, czy zacząć sprowadzać?
A nie masz tych dlut?
Wiec jaka wymiana doświadczeń?
Jak nie masz, to tylko opinie, zgodnie z tematem watku.  ;) ;D
Z internetami slabo, nie ma tego na stronach. Pozostaje zaufać Amazonowi.
haliaetus lub haliaetos – morski orzeł (bielik), rybołów, od gr. ἁλιαιετος haliaietos – morski orzeł (bielik), rybołów, od ἁλι- hali- – morski, od ἁλς hals, ἁλος halos – morze; αετος aetos – orzeł.

ferni1983

  • Gość
Odp: Dłuta - KSEIBI - opinie
« Odpowiedź #3 dnia: 2019-03-30 | 11:17:46 »
Wątek o wymianie doświadczeń pracy dłutami NAREX

Tytuł i treść nie idą w parze. Poza tym bez sensu takie puste wątki. Masz coś do potwierdzenia na ten temat to nie krępuj się :)

Do powiedzenia mam tyle że skoro jest to forum o wymianie doświadczeń z zakresu pracy w drewnie to niech administratorzy zadbają o klarowną i przejrzystą treść forum. A wątek jest jak najbardziej z sensem, z tego co rozumiem wątki służą do komentowania przez dowolne osoby, a nie tylko przez tego kto go założy. Jeżeli nie to proszę o usunięcie wpisów oraz babranie się dalej w bez sensownym śmietniku.

Offline VelYoda

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 3233
  • Aquila Haliaeetus Poloniae
Odp: Dłuta - KSEIBI - opinie
« Odpowiedź #4 dnia: 2019-03-30 | 11:19:31 »
Ach, rozumiem. Nie masz nic do powiedzenia tylko robisz nam porzadki na forum.
Źle zacząleś niestety.
haliaetus lub haliaetos – morski orzeł (bielik), rybołów, od gr. ἁλιαιετος haliaietos – morski orzeł (bielik), rybołów, od ἁλι- hali- – morski, od ἁλς hals, ἁλος halos – morze; αετος aetos – orzeł.

Offline M.ChObi

  • Moderator Globalny
  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 4471
Odp: Dłuta - KSEIBI - opinie
« Odpowiedź #5 dnia: 2019-03-30 | 11:27:52 »
Panowie spokojnie .
zgodze się z Archeo że
Tytuł i treść nie idą w parze.

Korniku ferni1983 jak już Ci napisałem w PW załóż wątek o konkretnej seri dłut konkretnej firmy .
masz dłuta do rzeźbienia , toczenia , czopowania , zwykłe , do jaskółek . Multum marek i serii . Pisz pytaj o konkretny model .
Bo jakbyś zapytał o samochody Opla , masz dostawczaki , insygnie , astrę i inne   z różnymi silnikami i parametrami jeden będzie super a w drugim będą szły pompo wtryski .
Nie jestem jak Fyme , ja nie spamuję , piszę tylko małowartościowe posty w znacznych ilościach .

ferni1983

  • Gość
Odp: Dłuta - KSEIBI - opinie
« Odpowiedź #6 dnia: 2019-03-30 | 11:47:09 »
Ach, rozumiem. Nie masz nic do powiedzenia tylko robisz nam porzadki na forum.
Źle zacząleś niestety.

To jak już jesteś EXPERTEM to nauczaj i pisz konstruktywnie, a sprawy formalne pozostaw administratorowi.

Offline VelYoda

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 3233
  • Aquila Haliaeetus Poloniae
Odp: Dłuta - KSEIBI - opinie
« Odpowiedź #7 dnia: 2019-03-30 | 11:50:20 »
Ani "dzień dobry" ani "pocaluj mnie ..." nie napisaleś.
Ale skoro wiesz lepiej, to tak trzymaj ...  ;)
haliaetus lub haliaetos – morski orzeł (bielik), rybołów, od gr. ἁλιαιετος haliaietos – morski orzeł (bielik), rybołów, od ἁλι- hali- – morski, od ἁλς hals, ἁλος halos – morze; αετος aetos – orzeł.

Offline KolA

  • Administrator
  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 4005
Odp: Dłuta - KSEIBI - opinie
« Odpowiedź #8 dnia: 2019-03-30 | 11:53:37 »
No ale kiedy administrator pisze, za zakładanie pustych wątków jest bez sensu to nazywasz forum śmietnikiem.
Spójrz na to tak: idziesz do kogoś w odwiedziny, przestawiasz mu meble i wyzywasz od debili kiedy mówią, że tak nie chcą. To chyba nie tak powinno działać. Jeśli miałeś propozycje co to podziału wątków i działów to jest odpowiednie miejsce, gdzie powinieneś o tym napisać. Jeśli zakładasz wątek to napisz w nim coś na temat i nie ma problemu.
Zakładam, że chciałeś dobrze. Pokaż teraz, że tak faktycznie było, a nie jesteś tylko zwykłym pieniaczem.
POPIERAM LGBT
Liquor, Guns, Bacon & Tits

ferni1983

  • Gość
Odp: Dłuta - KSEIBI - opinie
« Odpowiedź #9 dnia: 2019-03-30 | 12:11:43 »
No ale kiedy administrator pisze, za zakładanie pustych wątków jest bez sensu to nazywasz forum śmietnikiem.
Spójrz na to tak: idziesz do kogoś w odwiedziny, przestawiasz mu meble i wyzywasz od debili kiedy mówią, że tak nie chcą. To chyba nie tak powinno działać. Jeśli miałeś propozycje co to podziału wątków i działów to jest odpowiednie miejsce, gdzie powinieneś o tym napisać. Jeśli zakładasz wątek to napisz w nim coś na temat i nie ma problemu.
Zakładam, że chciałeś dobrze. Pokaż teraz, że tak faktycznie było, a nie jesteś tylko zwykłym pieniaczem.

No ale to nie jest pusty wątek: "Wątek o wymianie doświadczeń pracy dłutami NAREX" chyba wyraźnie nawiązuje do dzielenia się opiniami na ten temat ?
I spokojnie nikogo nie wyzywałem od debili a pianę to mam tylko w tedy jak myję zęby. Ale skoro Administrator łamie regulamin forum no to SZACUN.

Offline istolarstwo

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 4791
Odp: Dłuta - KSEIBI - opinie
« Odpowiedź #10 dnia: 2019-03-30 | 12:15:25 »
To podziel się opiniami, albo idź spamować gdzie indziej.

Piotr


Offline VelYoda

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 3233
  • Aquila Haliaeetus Poloniae
Odp: Dłuta - KSEIBI - opinie
« Odpowiedź #11 dnia: 2019-03-30 | 12:17:10 »
Piotrze, pozwól koledze myć zęby przez caly dzień ...
haliaetus lub haliaetos – morski orzeł (bielik), rybołów, od gr. ἁλιαιετος haliaietos – morski orzeł (bielik), rybołów, od ἁλι- hali- – morski, od ἁλς hals, ἁλος halos – morze; αετος aetos – orzeł.

Offline M.ChObi

  • Moderator Globalny
  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 4471
Odp: Dłuta - KSEIBI - opinie
« Odpowiedź #12 dnia: 2019-03-30 | 12:20:35 »
Dam wam chwilę i idę po miotłę posprzątać ;D

Panowie bez emocji na spokojnie i przypominam że nie ma obowiązku się przedstawiania ( co nie znaczy że człowiekom robi się cieplej na serduszku jak mogą odpisać "cześć ")

A koledzy reagują tak bo w sumie też przez chwilę myślałem że spam poleci ( co na szczęście nie miało miejsca ) .

Jak już mówiłem zaraz się posprząta i było by chyba lepiej jakbyś sprecyzował o jakie konkretne dłuta się rozchodzi bo jak by się ktoś zapytał o wkrętarki np ( najlepszej jedynej super firmy Makiety :D ) to masz też sporo modeli i rodzajów . I jedne będą super a inne średnie . Łatwiej ustosunkować swoją wypowiedz do konkretnego modelu .
Nie jestem jak Fyme , ja nie spamuję , piszę tylko małowartościowe posty w znacznych ilościach .

ferni1983

  • Gość
Odp: Dłuta - KSEIBI - opinie
« Odpowiedź #13 dnia: 2019-03-30 | 13:44:05 »
Gratuluje wszystkim EKSPERTOM poziomu wypowiedzi. Administratorowi wyjaśniłem na PW. Tyle w temacie.

Online fyme

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 7899
  • Chciałem napisać coś mądrego więc... "coś mądrego"
Odp: Dłuta - KSEIBI - opinie
« Odpowiedź #14 dnia: 2019-03-30 | 13:55:22 »
Kolejna błyskotliwa kariera która szybko zgaśnie bo po stylu Twoich wypowiedzi śmiem twierdzić że niewielu będzie chciało wymienić z Tobą jakiekolwiek doświadczenia. Ale spoko, respekt dla indywidualności ;)