Autor Wątek: Recenzja - Lavor VAC 20S  (Przeczytany 1299 razy)

Offline Puzii

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 1430
Odp: Recenzja - Lavor VAC 20S
« Odpowiedź #15 dnia: 2018-08-15 | 18:18:55 »
Kilka dni urlopu i co tu się porobiło! Zostawić was samych... Ech hhh. Coście  uczynili Quibowi, no co? Strach zaglądać na forum..

Tapatalknięte z drogi

Mam na ten  temat swoje zdanie, ale się z nim kategorycznie nie zgadzam!

Offline marcin6391

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 1060
  • Audycja zawiera lokowanie produktu
Odp: Recenzja - Lavor VAC 20S
« Odpowiedź #16 dnia: 2018-08-15 | 19:56:29 »
sfochował się  ;D

Online KolA

  • Administrator
  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 2798
Odp: Recenzja - Lavor VAC 20S
« Odpowiedź #17 dnia: 2018-08-15 | 20:49:24 »
Popsuli Qiuba!
POPIERAM LGBT
Liquor, Guns, Bacon & Tits

Offline M.ChObi

  • Moderator Globalny
  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 3233
Odp: Recenzja - Lavor VAC 20S
« Odpowiedź #18 dnia: 2018-08-15 | 21:53:42 »
Popsuli Qiuba!

Ja się boję że się po niedzieli nareperuje  ;)
Nie jestem jak Fyme , ja nie spamuję , piszę tylko małowartościowe posty w znacznych ilościach .

Offline orb

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 885
  • Ja tu tylko spamuję.
Odp: Recenzja - Lavor VAC 20S
« Odpowiedź #19 dnia: 2018-08-16 | 15:09:42 »
Recenzja 10/10, niczym dobra reklama w tv. Patrzysz, patrzysz i nic nie rozumiesz.
Uśmiechnij się, i tak umrzesz.

Offline kerry

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 1090
Odp: Recenzja - Lavor VAC 20S
« Odpowiedź #20 dnia: 2018-08-16 | 15:18:14 »
Telezakupy Mango proszą o kontakt. ;)

Offline clhseba

  • Aktywny użyszkodnik
  • ***
  • Wiadomości: 186
Odp: Recenzja - Lavor VAC 20S
« Odpowiedź #21 dnia: 2018-08-16 | 16:09:36 »
sfochował się 
Popsuli Qiuba!
Telezakupy Mango proszą o kontakt.


te posty zostają
ja napisałem że konstrukcja jest bliźniaczo podobna do odkurzacza z lidla to mój post został usunięty
  gdzie mogę skargę złożyć ?  ;)

Offline krzyś48

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 1298
  • Wolność,kocham i rozumiem,wolności...
Odp: Recenzja - Lavor VAC 20S
« Odpowiedź #22 dnia: 2018-08-16 | 16:57:21 »
A tak poważ nie to bardzo podobny do odkurzacza parsida
mój post został usunięty
gdzie mogę skargę złożyć ? 
Ale ze co ??? ;D
ziarnko do ziarnka zbierze się dwa ziarka

Offline Puzii

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 1430
Odp: Recenzja - Lavor VAC 20S
« Odpowiedź #23 dnia: 2018-08-16 | 19:34:09 »
gdzie mogę skargę złożyć ?
Może do Y..? :D i nie chodzi o Yodę
Mam na ten  temat swoje zdanie, ale się z nim kategorycznie nie zgadzam!

Offline M.ChObi

  • Moderator Globalny
  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 3233
Odp: Recenzja - Lavor VAC 20S
« Odpowiedź #24 dnia: 2018-08-16 | 19:34:47 »
te posty zostają
ja napisałem że konstrukcja jest bliźniaczo podobna do odkurzacza z lidla to mój post został usunięty
  gdzie mogę skargę złożyć ?  ;)


??
Nie jestem jak Fyme , ja nie spamuję , piszę tylko małowartościowe posty w znacznych ilościach .

Online VelYoda

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 2545
  • Aquila Haliaeetus Poloniae
Odp: Recenzja - Lavor VAC 20S
« Odpowiedź #25 dnia: 2018-08-16 | 19:38:11 »
Co ja, co ja?
Tyle błędów stylistycznych i gramatycznych w jednym zdaniu było, a ile powtórzeń ...
  ;)
haliaetus lub haliaetos – morski orzeł (bielik), rybołów, od gr. ἁλιαιετος haliaietos – morski orzeł (bielik), rybołów, od ἁλι- hali- – morski, od ἁλς hals, ἁλος halos – morze; αετος aetos – orzeł.
Czyli "aquila  haliaetus" to taki grecki emigrant na półwysep apeniński ;D

Offline M.ChObi

  • Moderator Globalny
  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 3233
Odp: Recenzja - Lavor VAC 20S
« Odpowiedź #26 dnia: 2018-08-16 | 19:49:30 »
Co ja, co ja?
Tyle błędów stylistycznych i gramatycznych w jednym zdaniu było, a ile powtórzeń ...
A chodzi o te k same to sorki ale to trzeba było
Nie jestem jak Fyme , ja nie spamuję , piszę tylko małowartościowe posty w znacznych ilościach .

Offline Qiub

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 2703
Odp: Recenzja - Lavor VAC 20S
« Odpowiedź #27 dnia: 2019-06-18 | 08:30:24 »
Wpis ponownie o gównianym odkurzaczy firmy flavor od funboxa z wyprzedaży!

Od prawie roku go katuje regularnie i pisze to z ciężkim sercem którego nie mam... mogę go polecić!!!!!!!
Plusy
1. Worki filtracyjne za kilka złociszy. Na jednym jechałem pół roku i byłby dalej gdyby nie użycie odkurzacza jako odciągu podczas malowania pistoletem lakierniczym. Nowy worek założony i gro muzyka.
2. Sprawnie usuwa syf, pył, wióry, błoto i wodę ( jak pisałem że go katuje... to go katuje ;D )
3. W tej cenie ciężko by było coś wyszukać.
4. Po prawie roku u mnie jeszcze nic się w nim nie zepsuło. Musze przyznać że nawet ja się tego nie spodziewałem.
5. Grama pyłu nie puszczał nigdy. Niebywały plus dla niego

Minusy
1. Przewód... jednak zdecydowanie za mało. Tak z 2~3m więcej i było by cycuś malina. Przewód można wymienić bez większych problemów i pewnie to uczynię.
2. Gniazdo zasilania pod urządzenia zewnętrzne!  Oczywiście kupując go wiedziałem o tym i nie mogę mieć o to pretensji. Jednak model uważam za udany i myślę że gdyby dać tam gniazdo to była by rewelka.
3. Jest mały ...  pojemnik jest mały. Tak naprawdę gdyby tylko miał z 25cm wysokości więcej zmieściło by się więcej odpadów. Ale z drugiej strony teraz jest bardziej poręczny.
4. Mogli dać z 2m rury odciągowej więcej.



Jako ten który wychwala górną półkę i śmieje się z parkinsonów i innego gówna, po prawie roku stwierdzam że to były zaje**ście wydane pieniądze. Mogę go polecić i nie obawiać się ze się w nim coś spi***oli zaraz po zakupie.

Kilkadziesiąt razy robił ze mną na budowach przy odwiertach i bruzdowaniu przez 8 godzin jak spi***olił się starmix.
Uruchamiałem go do piły formatowej specjalnie tak żeby go pył z drewna zajechał... nic...
Chodził z frezarkami, strugarką i o dziwo DW733 a tym bardziej A3-41 go nie zapchał! Oczywiście nie licząc zapchanego zbiornika na odpady.
Czyściłem nim podłogi z błota, resztek tynków, pyłów ... czasami nawet pyłów przemieszanych z woda i cholera wie co tam było.
Wciągał styropian, traktowałem go jako odciąg lakierniczy oraz zgarniał opiłki z metali.

Grama pyłu nie puszczał, przeżył i ma się dobrze.

Miałem nadzieje ze go zakatuje... i będę mógł z dumą napisać ze to guano jednak stwierdzam ze dla początkujących korników a i tych co w domu remont maja ten odkurzacz jest dla WAS.
Oczywiście jeśli nie przeszkadza Wam krótki przewód i mały pojemnik na odpady.

Często się ludzie srają ze widzę tylko górną półkę sprzętu i że ja wychwalam jakby ch*j wi co to było!
Ja oczywiście mam ku temu swoje podstawy. Po prostu za dużo życia zmarnowałem nad wku**ianiem się z gównianym sprzętem i dlatego mam podejście jakie mam.

Dziś jednak kolejna rzecz która w moich oczach zdobyła uznanie to właśnie odkurzacz  lavor. Nie postawie go na równej półce z FS ale tylko dlatego ze nie ma dodatkowego gniazda na zasilanie, dłuższego przewodu i większego zbiornika.
Jednak jest blisko tej półki i JA... JA... czyli ten ku**s co sprzęt niszczy i katuje stwierdzam że jest wart tej kasy, wart zachodu... i się nie wyruchacie go kupując.


Nie jest to FS, starmix czy inna licząca się firma, niemniej wart swojej kasy i do czystej amatorki polecić go mogę.

Online ozi

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 2389
Odp: Recenzja - Lavor VAC 20S
« Odpowiedź #28 dnia: 2019-06-18 | 09:01:27 »
nie przeszkadzaj kobieto !!! - na forum jestem

Offline microb1987

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 581
Odp: Recenzja - Lavor VAC 20S
« Odpowiedź #29 dnia: 2019-06-18 | 09:47:59 »
https://allegro.pl/oferta/odkurzacz-przemyslowy-lavor-cf-20-em-bezworkowy-7796843151

jest też wersja z gniazdem
O ja pi***ole, karbonowy zbiornik, ten to musi zapi***alać