« Ostatnia wiadomość wysłana przez Marcel_NMR dniaWczoraj o 16:31:09 »
No i przepalone. 5h udało się stabilnie utrzymywać temperaturę 55-65 stopni. Czasem trzeba wyjąć szczapnkę jak się rozbuja. Blacha na wlocie paleniska, bo wiatr prosto w nie wiał. W niedzielę pierwsze dymienie z mięsem, polędwica schabik, karkówka, szynka, boczek i sewki włoskie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie 😁
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Marcel_NMR dniaWczoraj o 16:30:27 »
No i przepalone. 5h udało się stabilnie utrzymywać temperaturę 55-65 stopni. Czasem trzeba wyjąć szczapnkę jak się rozbuja. Blacha na wlocie paleniska, bo wiatr prosto w nie wiał. W niedzielę pierwsze dymienie z mięsem, polędwica schabik, karkówka, szynka, boczek i sewki włoskie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie 😁
Ważne: Strona wykorzystuje pliki cookies.
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".
Learn more