Autor Wątek: Opinie o dwe 6423  (Przeczytany 1259 razy)

Offline radzisza20

  • Nowy użyszkodnik
  • *
  • Wiadomości: 17
Opinie o dwe 6423
« dnia: 2019-03-20 | 10:38:56 »
Cześć wszystkim !
Prośba do posiadaczy szlifierki mimośrodowej dwe 6423. Napiszcie proszę o niej pare słów wszelkie za i przeciw miłe widziane. Może drugi raz nie kupilibyscie tego modelu i macie na myśli coś innego . Pozdrawiam

Offline bartsmetkowski

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 2791
Odp: Opinie o dwe 6423
« Odpowiedź #1 dnia: 2019-03-20 | 10:53:49 »
jest dobrze kupuj w ciemno, nawet bez odkurzacza nieźle zbiera był

Offline fyme

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 9422
  • Chciałem napisać coś mądrego więc... "coś mądrego"
Odp: Opinie o dwe 6423
« Odpowiedź #2 dnia: 2019-03-20 | 10:57:27 »
Ja też ze swojej jestem zadowolony. Nie mam jej co prawda długo ale w porównaniu do poprzedniej (czerwony Meec) to jest dużo lepiej. Jedna i druga u mnie przede wszystkim do gipsów (pył i takie tam mimo podpiętego odkurzacza) więc łatwo nie mają :)

Offline bartsmetkowski

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 2791
Odp: Opinie o dwe 6423
« Odpowiedź #3 dnia: 2019-03-20 | 14:27:01 »
Ja też ze swojej jestem zadowolony. Nie mam jej co prawda długo ale w porównaniu do poprzedniej (czerwony Meec) to jest dużo lepiej. Jedna i druga u mnie przede wszystkim do gipsów (pył i takie tam mimo podpiętego odkurzacza) więc łatwo nie mają :)
Ty barbarzyńco  8) biednego dewalcika do gipsów... jak to tak

Offline fyme

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 9422
  • Chciałem napisać coś mądrego więc... "coś mądrego"
Odp: Opinie o dwe 6423
« Odpowiedź #4 dnia: 2019-03-20 | 14:29:44 »
A tak. Ja nie Spec co by do zdjęć z nią pozować ;D
U mnie ma zapier.....ć ;D
A jak zdechnie to kupię następną bo za taką kasę to wraca się po jednej robocie ;D

Offline siekson

  • Aktywny użyszkodnik
  • ***
  • Wiadomości: 144
Odp: Opinie o dwe 6423
« Odpowiedź #5 dnia: 2019-03-20 | 20:17:24 »
Bardzo fajna szlifierka. Dzięki niewielkiej wadze dobrze się nią pracuje przy powierzchniach pionowych. W ogóle się nie grzeje. Jednego dnia szlifowałem nią chyba 5h i wszystko bez problemu. Na pewno kupiłbym drugi raz. Jeden niewielki minus - ma tak ulokowane wyloty powietrza, że jeśli trzymasz ją za korpus (co dla mnie jest o wiele wygodniejsze niż położenie dłoni na uchwycie) to zimne powietrze dmucha Ci prosto na dłoń i zwyczajnie ręka jest wychłodzona po jakimś czasie.

Offline trz123

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 2389
Odp: Opinie o dwe 6423
« Odpowiedź #6 dnia: 2019-03-21 | 07:30:00 »
Szlifierka lekka do czyszczenia raczej malych powierzchni. Do duzych plaskich powierzchni lepsza byla na papiery 150mm

Offline DaKa_Garage

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 2842
  • Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga;
    • DAKA GARAGE
Odp: Opinie o dwe 6423
« Odpowiedź #7 dnia: 2019-03-21 | 08:56:36 »
papiery 150mm
i tu właśnie wchodzi rotex 150 :D

Offline fyme

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 9422
  • Chciałem napisać coś mądrego więc... "coś mądrego"
Odp: Opinie o dwe 6423
« Odpowiedź #8 dnia: 2019-03-21 | 10:04:14 »


papiery 150mm
i tu właśnie wchodzi rotex 150 :D

I wychodzi nerka ;D

Offline ozi

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 6712
    • rachunek
Odp: Opinie o dwe 6423
« Odpowiedź #9 dnia: 2019-03-21 | 10:29:26 »
I wychodzi nerka
Własnie dla tego masz dwie   :)            Bóg daje ci szanse  ;D
nie przeszkadzaj kobieto !!! - na forum jestem

Offline fyme

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 9422
  • Chciałem napisać coś mądrego więc... "coś mądrego"
Odp: Opinie o dwe 6423
« Odpowiedź #10 dnia: 2019-03-21 | 10:55:51 »
Musiałbym rzucić picie więc to żadna szansa ;D

Offline DaKa_Garage

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 2842
  • Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga;
    • DAKA GARAGE
Odp: Opinie o dwe 6423
« Odpowiedź #11 dnia: 2019-03-21 | 15:11:59 »
Alkohol niszczy wątrobę emoji16emoji123

Offline ozi

  • Kornik - Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 6712
    • rachunek
Odp: Opinie o dwe 6423
« Odpowiedź #12 dnia: 2019-03-21 | 15:14:50 »
Alkohol niszczy wątrobę emoji16emoji123

chyba twoją.  :P
nie przeszkadzaj kobieto !!! - na forum jestem