1. Są już instalacje? W sensie narzucone miejsce wody, gazu?
2. trochę nie łapie się na tym rysunku, w którym miejscu chciałbyś mieć szafki?
Może zaznacz kolorem ogólnie obszar, w którym je widzisz
3. Coś więcej o specyfice użytkowników.... Ile się gotuje /piecze, płyta 60/50/czy może 90cm?, zmywarka 45 czy 60? Jak duża lodówka - mała w zabudowie czy może dwudrzwiowa?
Jakas cześć jadalniana też ma być, czy tylko przygotowywanie potraw? A jakiś kącik kawowy (miejsce na ekspres do kawy itd)?
Jak z miejscem do przechowywania? Raczej mało zapasów, czy raczej "ile się da upchnąć"?
4. Wysokość blatu i górnych szafek - blat standardowo czy wyżej? Górne szafki standardowe czy wyższe, głębsze (bo np talerze mają 35cm...)?
To tak z pytań na szybko
Wizualnie myślę, że jest dużo osób bardziej doświadczonych ode mnie, ale pod względem ergonomii użytkowania kuchni itd myślę, że mogę pomóc